روش های اجرایی در پروژه ها
در این بخش مطالب مربوط به روش های اجرایی در پروژه ها نمایش داده شده است.
انواع اتصالات در سازه های فولادی
معرفی اتصالات پیج و مهره ای سازه های فولادی
انواع اتصالات پیچ مهره ای سازه های فولادی
مشخصات فنی پیچ و مهره ای سازه های فولادی
روش های پیش تنیدن پیچ ها در اتصالات اصطکاکی
روند اجرا (ساخت، حمل، نصب و…) سازه های فولادی پیچ و مهره ای
مراحل اجرای سازه های فولادی پیچ و مهره ای
روند تولید سازه هاي فولادي از ورق نازك
سرعت اجرایی سازه هاي فولادي از ورق نازك
پایداری سازه هاي فولادي از ورق نازك
مسائل اقتصادی سازه هاي فولادي از ورق نازك
اتصال قظعات سازه هاي فولادي از ورق نازك
مقایسه فولاد سرد نورد شده و فولاد گرم نورد شده
معایب و محدودیت های سیستم قاب سبک فلزی
موارد کاربرد سازه هاي فولادي از ورق نازك
الزامات روش سازه های فولادی از ورق نازک
تاریخچه صنعت پیش ساخنه
قواید استفاده از بتن پیش ساخته
انتخاب و طرح اتصالات
جزئیات اتصال
انواع اتصال
انواع اتصال تیر به ستون
سیستم قاب سازه ای قاب پیش ساخته بتن مسلح با اتصالات خشک
اتصال هیبریدی
انواع دیوار برشی :
دیوار برشی بتن مسلح: …
دیوار برشی فولادی : …
دیوار برشی مرکب : …
دیوار برشی مصالح بنایی : …
مزایای دیوار برشی :
معایب دیوار برشی :
مدل کردن دیوار برشی در ایتبس (etabs)
ملات ها از نظر گیرش و سخت شدن ، به دو دسته هوایی و آبی تقسیم می شوند
و از نظر زمان گیرش عمدتا به دو دسته ملاتهای زودگیر و ملاتهای دیرگیر تقسیم می شوند
انواع اتصالات در ساختمان های فولادی متشکل از اعضای فشاری ،کششی و خمشی به یکدیگر و به خودشان با روش های مختلف انجام می شود که شامل اتصال تیر به ستون ، اتصال مهاربندی به قاب، اتصال پای ستون و وصله ها می باشد
در سیستم کوبیاکس اعضای دال سقف شامل بتن ، آرماتور،توپی های تو خالی پلاستیکی ،و قفسه مسلح می باشد. توپ های تو خالی در هسته مرکزی قفسه مسلح قرار گرفته و یک قفسه مدولار مسلح ایجاد می کند…
برای تخلیه آب ایجاد شده رو پشت بام ، نیاز به شیب بندی روی سطح بام خواهد بود به منظور حرکت و هدایت آب به شکلی که امکان تخلیه ی کافی اب وجود داشته باشد ،شیب بندی انجام می شود شیب بندی برای فضا های خارجی مانند محوطه سازی،پیاده رو سازی،شیب بندی بام و بعضی از فضا های داخلی مانند حمام،دستشویی، آشپزخانه و … به کار می رود
سوله به سقف شیب داری گفته می شود که از جزییات ذیل تشکیل گردیده است :
1.ستون 2.رفتر 3.پرلین 4.استرات 5.وال پست 6.بادبند 7.سگراد 8.سینه بند 9.پیچ و مهره 10.سایبان
سوله انواع دارای گوناگون می باشد
1.سوله تک دهانه به صورت 8
سقف کوبیاکس (Cobiax) یک نوع سقف جدید است که از نظر سازه ای بر مبنای سقف های دال بتنی دو طرفه اما متفاوت با آنهاست. اساس طراحی تکنولوژی Cobiax مبنی است بر سقف سازه ای با ویژگی « سقف دال 2 طرفه» مشابه سقف های بتنی دال 2 طرفه مرسوم با این تفاوت که هسته بتن مرکزی در محل هایی که کاربرد سازه ای ندارد با گوی های توخالی جایگزین می گردد
سقف های هالوکور از نمونه سقف های نوین پیش ساخته و پیش تنیده می باشند. سرعت بیشتر در اجرا، ایجاد نمایی بسیار مناسب در زیر سقف ها، امکان سازی اجرای سقف های با دهانه های با طول زیاد، اقتصادی شدن اجرای سقف ها در پروژه های بزرگ از قبیل مراکز تجاری و مال ها، بالا بردن ظرفیت باربری سقف ها در بارهای متمرکز، عدم نیاز به جک ها و قالب بندی زیر سقف و سبک سازی سازه و سقف از مزایای استفاده از این سیستم می باشد. …
یکی از مسائلی که در اجرای گودبرداری بسیار حائز اهمیت است ، انتخاب روش مناسب پایدارسازی گود می باشد. در پروژه های ساختمان کوچک خیلی نمی توان از روش های مختلف و متفاوت استفاده کرد، زیرا هم ممکن است نیازی به پایدارسازی به روش های خاص نباشد و هم در ثانی از نظر اقتصادی ممکن است برای پروژه مقرون به صرفه نباشد…
متال دک چیست ؟
یکی از سقف هایی که امروزه استفاده از آن به شدت مورد استقبال مالکین و مهندسین قرارگرفته است ، سقف عرشه فولادی یا همان متال دک است
🔸لوله های فاضلاب از نوع فشار قوی (6 bar یا 10bar ) انتخاب گردند (فقط برای ونت فاضلاب میتوان از لوله های فشار ضعیف استفاده نمود).
به صورت كلَى پله هاى مورد استفاده در ساختمان از نظر شكل ظاهرى به دو دسته ى كلّى تقسيم بندى مى شوند…
اگر اسکلت هادی ساختمان (اسکلت فلزی یا میلگردهای بتنی) و بدنه هادی بیگانه (انواع لوله کشی های فلزی و نظایر آن) و بدنه هادی تجهیزات الکتریکی ساختمان ها را با یک هادی که دارای سطح مقطع بزرگ و مقاومت الکتریکی کم باشد به یکدیگر متصل شود، تمام نقاط هم پتانسیل می شود. این نوع اتصال «همبندی » نام دارد.
در مواردی برای تقویت و مقاومسازی سازه های بتنی نیاز به کاشت میلگرد در بتن است. یکی از مهمترین تحولات در ساخت و ساز سازه های بتنی قابلیت اتصال بتن جدید به قدیم و اتصال اجزا و سازه های فولادی به سازه های بتنی موجود با استفاده از روش کاشت آرماتور و بولت میباشد.